You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

TOPOLYA – Véget ért a Topolyai Zenei Napok. A nemzetközi rendezvénysorozat Palágyi Krisztián fellépésével zárult.

TOPOLYA – Topolyán nemzetközi gitár-, zongora-, vonós- és harmonikaversenyt tartanak. A hat napon át tartó rendezvényen esténként komolyzenei koncertekre várják a közönséget.

TOPOLYA – Tavaly ilyenkor már javában folyt a gazdaságok bejegyzések felújítása, az idén azonban a Mezőgazdasági Minisztérium még nem kézbesítette az ehhez szükséges adatlapokat az Állami Kincstárnak. Ezen kívül a munkagépek regisztrálásáról hozott új rendelet sem könnyíti meg a tavaszi munkálatok kezdetét.

8 - 12 éves gyerekek részére
2013. február 9-én, szombaton 10.30-tól 12 óráig
A KÖNYVTÁR OLVASÓTERMÉBEN
HOZZ MAGADDAL: OLLÓT, FILCTOLLAT,RAGASZTÓT, SZÍNES CERUZÁT ÉS JÓKEDVET!!!
Részvételi díj 100 dinár
Jelentkezni személyesen vagy a 711-725-ös telefonszámon, illetve a bibltop@stcable.rs e-mail címen

Játékos foglalkozás 4–7 éves gyerekek részére
2013. február 9-én, szombaton 08.30-tól 10 óráig
A KÖNYVTÁR OLVASÓTERMÉBEN
Részvételi díj 100 dinár
HOZZ MAGADDAL OLLÓT, RAGASZTÓT, FILCTOLLAT, JÓKEDVET!
A létszám korlátozott!

TOPOLYA – Nem jött el a világvége, így a Maja kalendáriumnál megbízhatóbb naptárat kell keresni.

TOPOLYA – Az autóút irányából Topolyára érkezőket egy nemzetek közötti türelmetlenséget szító tábla fogadja már jó ideje. A karhatalom illetékesei még nem reagáltak, a politikusok viszont elítélték az esetet. A helybéli Svetozar Martinovićot megkérdeztük mi késztette egy ilyen tábla felállítására.

TOPOLYA – Topolya évek óta építi a tolerancia városának imázsát. Amit évek alatt elértek, akár egy éjszaka alatt le lehet rombolni. Az autóút irányából Topolyára érkezőket egy nemzetek közötti türelmetlenséget szító tábla fogadja.

Topolyán a „magyar fasiszták nyomására történő kiköltözés miatt eladom a házam” feliratú, szerb nyelvű szöveget tartalmazó táblát egy helybeli szervezet helyezte el, feltüntetve egy mobil telefonszámot is, a szervezet pedig „Martinović Matrosov antifasiszta mozgalom” aláírást használta, írja a Magyar Szó. A betonalapra elhelyezett táblán cirill betűkkel írták ki a szöveget és érthetetlen, hogy Topolyán hogyan lehetett elhelyezni a szükséges engedélyek nélkül és érthetetlen az is, hogy az illetékes felügyelőség és rendőrség mellett ott állhat napokon keresztül – teszi fel a kérdést a lap. A tábla elhelyezését elítélte a topolyai önkormányzat és a Vajdasági Magyar Szövetség.

TOPOLYA – Közeledik a karácsony, az ajándékozás ideje. A topolyai Vöröskereszt a szegény-sorsú gyerekeket szeretné megajándékozni, ezért papírgyűjtést szervezett.

A Szerb Nemzeti Bank közép-árfolyama

MTI felhasználó