You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

MUZSLYA – Tizedszer szervezték meg Muzslyán a tojásfestőversenyt. Az idén is megtelt a Magyar Ház tegnap este, Nagypénteken.

MUZSLYA – Ötödik éve találkoznak időnként a Közép-és Dél-Bánát-i magyar iskolák igazgatói, hogy az aktuális oktatásügyi témákról beszélgessenek. Az utóbbi összejövetelre meghívták mgr. Deli Andort, tartományi oktatási titkárt.

MUZSLYA – A mezőgazdasági termelők is bemutathatták Muzslyán azt, hogy mit kínálnak télen az arra látogatóknak. A helybeli Fejlesztési és Tájékoztatási Központ nemzetközi kiállítás szervezett, amelyet tegnap nyitottak meg.

MUZSLYA – 11-ik alkalommal szervezték meg a Délvidéki Háló Találkozót. A rendezvénynek a muzslyai plébániatemplom és az Emmausz fiúkollégium adott otthont.

MUZSLYA – A közép-bánáti zöldségtermesztők piacra jutását segítő logisztikai központot adtak át a muzslyai Császárkert Kft-ben. Az ünnepségen az üzleti partnerek mellett a nagybecskereki és tartományi vezetőség rangos képviselői is megjelentek.

MUZSLYA – Konzuli fogadónapot tartottak Muzslyán. A szabadkai főkonzulátus munkatársai tegnap jártak a bánáti faluban.

MUZSLYA – A néhai pásztorok el sem tudták képzelni életüket egy pulikutya, meg egy kancsika nélkül. A régi terelőeszközt ma csak a hagyományápolók használják. Kancsika készítésével azonban már nem sokan foglalkoznak.

MUZSLYA – A muzslyai határban a Tisza holtágánál egy fiatal rétisast és egy egerészölyvet engedtek vissza a természetes élőhelyükre. A táplálékban gazdag terepen remélhetőleg megfelelő életkörülmények várnak rájuk.

ERZSÉBETLAK – Az erzsébetlaki Árpád-házi Szent Erzsébet-templomban ezüstmisére gyűltek össze a hívők, hogy megünnepeljék a falu szülöttje, Kalapis Sztoján atya pappá szentelésének 25-ik évfordulóját.

A muzslyai határban a gazdáknak a szárazság okozta károk mellett más gondokkal is meg kell küzdeniük. A vaddisznók nagy kondában vonulnak végig a földeken és mindent letarolnak.

A Szerb Nemzeti Bank közép-árfolyama

MTI felhasználó