You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

KISHEGYES – Az ellopott Mátyás szobor csak az utolsó csepp volt a pohárban. Kishegyesen megelégelték a tolvajok garázdálkodását. Civil járőr-szolgálatot próbáltak indítani, de azt kellett tapasztalniuk, hogy a rendőrség szigorúbban lép fel ellenük, mint a betörők ellen. Tegnap este a közbiztonság állapotáról tartottak falugyűlést Kishegyesen.

KISHEGYES – A földművesek nagy érdeklődést tanúsítanak a tartományi hitelek iránt viszont a pályázatok megfogalmazása nem egyszerű feladat. Az illetékes titkárság ezért a helyszínen megszervezett összejöveteleken többek között ezzel a témával is foglalkozik.

KISHEGYES – A kishegyesi Dombos Feszten már a kezdetek óta van irodalmi program is. Annak mintájára ezúttal Téli Dombosolás címmel szerveztek a Kátai-tanyán kétnapos műhelyt, amely ma reggel zárult.

KISHEGYES – A választások előtti helyzethez képest jelenleg sokkal kevesebb beruházó érdeklődik Szerbia iránt, ami Szerbia Kormánya rossz politikájának a következménye – jelentette ki tegnap Kishegyesen Goran Ješić, Vajdaság Kormányának alelnöke. A kishegyesi községben tett látogatása során kifejtette, hogy a beruházók azért maradnak távol, mert bizonytalannak érzik a kormány politikáját, miközben nem világos az Európai Unióval kapcsolatos politika sem. Jesić értékelése szerint a szerbiai kormányzatnak változtatnia kell a retorikáján és a politikáján és végre a szerbiai polgárok érdekeit figyelembe véve kell cselekednie oly módon, hogy stabil és világos politikát vezet, világos lesz az európai út és a reformok útja, amivel azt üzeni a világnak, hogy Szerbia jó hely a beruházásoknak.

KISHEGYES – Kishegyesen egynapos sajtkészítési tanfolyamon vettek részt a szarvasmarha-és a kecseketenyésztők egyesületeinek tagjai.

KISHEGYES – A kishegyesi községi képviselő-testület a jelenlegi felállásában ma tartotta meg sorrendben harmadik ülését, amelyen a VMSZ tanácsnokai letették az esküt. A hat órán át tartó ülésen több tucatnyi napirendi pontot vitattak meg a tanácsnokok. A munka nem folyt zökkenőmentesen.

KISHEGYES – Kishegyesen kiállítással emlékeztek meg a falu neves kerámia művészéről Csernus Lászlóról.

KISHEGYES – BELGRÁD – A hús bejelentett újabb drágulása nem megoldás, mert megcsappan a kereslet, nem lesz vásárló – hangzott el a Szerbiai Gazdaságai Kamarába.

KISHEGYES – A Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete 24-dik alkalommal szervezte meg a Szép Szó tábort.

KISHEGYES – Az Ifjúsági Otthon és a Szabadtéri Sportközpont felújítása után a kishegyesi önkéntesek az évek óta elhagyott helyi fürdőt keltik új életre.

A Szerb Nemzeti Bank közép-árfolyama

MTI felhasználó