You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

ADA – Adán 30 fogyatékkal élő munkanélkülit tartanak nyilván. A helyi illetékesek azt ígérik, húszuknak hamarosan munkalehetőséget teremtenek. A mai munkabörzén azonban számukra nem kínáltak munkahelyeket.

ADA – Adán a helyi önkormányzat és a községbeli helyi közösségek vezetőinek kezdeményezésére a közelmúltban ezerhatszáz aláírást gyűjtöttek össze azzal a céllal, hogy olyan intézkedések foganatosítására bírják rá az illetékeseket, amelyek hozzájárulnak a közbiztonság helyzetének javításához.

ADA – A fiatalok szükségletei elnevezésű IPA –projektum nyitókonferenciáját tartották meg Adán. A másfél évig tartó projektum fő hordozói az adai Duga Polgári Egyesület és a temesvári Betahany Szociális Szolgáltatások Alapítványa.

ADA – Visszásságok az adai népkonyha körül. Mást mond a VMSZ és a Vöröskereszt, mást a község polgármestere.

ADA – Tegnap elbocsátották a munkahelyükről a szlovéniai Litostroj Group tulajdonában lévő adai Litostroj-Potisje fémipari vállalat szakszervezeti bizottságának négy képviselőjét: Jovan Vukovot, Milivoj Tucakovot, Szitás Lajost és Tasi Józsefet.

ADA – Délelőtt avatták fel és adták át rendeltetésének az adai Műszaki Iskolában azt a sörkollektort, amelyet a helyi Ifix Ifjúsági Szervezet aktivistái és az iskola diákjai közösen készítettek el. A projektumot az ifjúsági és sportminisztérium pénzelte.

ADA – Bár úgy tűnt az utóbbi években csökkent a Valentin-napi láz, a szerelmesek napját továbbra is megünneplik térségünkben. Idén, Adán, először, Cupido-szerviz segített a Bálint-napi ajándékok szétosztásában.

ADA – Nem született megállapodás az adai Litostroj- Potisje fémipari vállalat vezetősége és a napok óta jobb munkakörülményeket követelő dolgozók között. Ma a munkaügyi felügyelőség szakemberei is a helyszínen jártak.

ADA – Tegnap este tartották meg az Adai Színtársulat, a Dobosok és Művészek Klubja, valamint a Magyar Szó által meghirdetett harmadik Tálentum Fesztivált, amelyen összesen 16 rendkívül tehetséges vajdasági fiatal előadóművész mutatkozott be az adai közönség előtt.

ADA – Az adai színtársulat az AIDS elleni harc világnapjára aktuális bemutatóval készült. A fiatal színtársulat Jack Bradley A hitves című szövegét állította színpadra. A darab egy házaspárról szól, amelynek az életébe beférkőzött a Hív-vírustól való félelem.

A Szerb Nemzeti Bank közép-árfolyama

MTI felhasználó