You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Gulyás István, az MTI tudósítója jelenti:
Baku, 2012. május 27., vasárnap (MTI) - Loreen svéd énekesnő nyerte Euphoria című dalával az 57. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombat este rendezték az azeri fővárosban, Bakuban; a Magyarországot képviselő Compact Disco Sound of Our Hearts című számával 24. lett.

Gulyás István, az MTI tudósítója jelenti:
Baku, 2012. május 26., szombat (MTI) -
A várakozások alapján a Svédországot képviselő Loreen Euphoria című dala, az Oroszországból érkezett udmurt nagymamák, a Buranovszkije Babuski Party For Everybody című produkciója, valamint az olasz Nina Zilli L'amore é femmina (Out of Love) című száma a legesélyesebb arra, hogy győzzön az 57. Eurovíziós Dalfesztivál szombat esti bakui döntőjében, amelynek a magyar Compact Disco zenekar is résztvevője.

Baku, 2012. május 26., szombat (MTI) - Ma rendezik az azeri fővárosban az 57. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amelyben 26 ország előadója lép színpadra, köztük másodikként a magyar Compact Disco Sound of Our Hearts című dalával.

A fináléban a bakui Kristálycsarnokban (Crystal Hall) elsőként az Egyesült Királyságot képviselő sztár, Engelbert Humperdinck adja elő dalát, utána következik a Compact Disco, amely a keddi elődöntőből került a döntő 26-os mezőnyébe.

Željko Joksimović bejutott az 57. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, mivel a bakui középdöntőben ehhez elegendő szavazatot kapott az európai közönségtől. Joksimović és az Ad Hok Orkestra a Nije ljuban stvar c. dallal (A szerelem nem dolog) nyitotta meg a rendezvény második középdöntőjét az azerbajdzsáni főváros Kristálytermében. A szerb művész előadóként második alkalommal vesz részt a fesztiválon, zeneszerzőként pedig negyedszer. Szerbia képviselői a fesztivál hivatalos részében azonnal magukra vonták a média és a rajongók figyelmét, továbbá számos szakértő és a külföldi média szerint Szerbia az idei fesztivál egyik favoritja. Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére szombaton este kerül sor.

Szombat este izgulhatunk a Compact Disco sikeréért

Szombat este 21.00 órától az m1 élőben közvetíti a 2012-es 57. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, ahol másodikként hangzik el Magyarországot (magyarokat) képviselő zenekar Sound of our Hearts dala

A Compact Disco tizenötödikként lép színpadra a Bakuban rendezett idei Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjében, amit május 22-én 21.00-tól élőben közvetít az m1. Az I. Elődöntőt megelőzően Elővízió címmel 20.40-től egy felvezető műsor látható, amelyből izgalmas, érdekes, kuriózumnak számító részletek derülnek ki a Compact Disco azerbajdzsáni programjairól. A műsorban a helyszíni különlegességekről és A Dal esélyeiről Csiszár Jenő és Rákay Philip beszélget.


Az Euroviziós induló „Sound of Our Hearts” dala már több mint 13 országban jelent meg

A Compact Disco Sound of Our Hearts című dala széles nemzetközi érdeklődést keltett. Ennek köszönhető, hogy számos európai területen megjelenik a dal és annak remixei.

Varga Béla, az MTI tudósítója jelenti:
Ungvár, 2012. április 24., kedd (MTI) –
Bemutatkozott a kárpátaljai magyar és az országos ukrán médiának kedden Ungváron az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, amely Ukrajnából is vár szavazatokat a május végi bakui megmérettetésen.

Az ungvári televízió székházában nagy érdeklődés mellett tartott sajtótájékoztatón a négytagú magyar elektronikus zenei formáció bemutatta a Sound of Our Hearts című dala videoklipjét. Ismertették a zenekar megalakulásának történetét és eddigi pályafutását, hangsúlyozva, hogy a szokványos eurovíziós hangzástól elütő dalukkal nyerni szeretnének Bakuban.

A Szerb Nemzeti Bank közép-árfolyama

MTI felhasználó