You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A külhoni magyar óvoda- és iskolapedagógusok munkája nagyban meghatározza a külhoni magyar felső tagozatos diákok közösségének számát. Ezért a „2014 a külhoni magyar felsősök éve” program keretében óvoda- és iskolapedagógusok olyan közös programjainak megvalósítását is támogatjuk, amelyek biztosítják, hogy a külhoni magyar iskolákból minél több diák tanuljon.
A külhoni magyar szülők döntésében, hogy gyermeküknek anyanyelvi nevelési intézményt válasszanak, meghatározó szerepe van az intézmények közti zökkenőmentes átmenetnek, az óvodában és az iskolában nevelő pedagógusoknak. A pályázatunkra olyan óvodapedagógus-tanító párosok (legalább két pedagógus) jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy hét hónapon keresztül együttműködnek, és eközben legalább négy, óvodások, iskolások és szülők/nagyszülők számára megszervezett magyar nyelvű közös programot valósítanak meg.
A támogatás mértéke a négy megszervezett, támogatott programba bevont gyermekek számának átlagától függ.
Rendelkezésre álló támogatási keretösszeg: 5 millió Ft.
A pályázat megvalósítási időszaka: 2014. június – december.
A pályázat benyújtása: 2014. március 17. – 2014. március 31.

A pályázati kiírásokat az alábbi linken érheti el.
http://bgazrt.hu/tamogatasok/palyazatok_tamogatasok_2014/2014_a_kulhoni_...

A Szerb Nemzeti Bank közép-árfolyama

MTI felhasználó