You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Kecskemét, 2012. október 15., hétfő (MTI) - Négy csoportban összesen tizenegy határsértőt fogtak el a hétvége folyamán a szerb-magyar határ Bács-Kiskun megyei szakaszán a határrendészek - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint szombaton Tompa külterületén három nigériai (két férfi, egy nő) és egy libériai, okmányokkal nem rendelkező állampolgárt fogtak el, majd Kelebia közelében egy palesztin határsértőt állítottak meg a határrendészek. Az elfogott személyeket kiutasítást előkészítő őrizetbe vették.
Vasárnap hőkamera segítségével derítettek fel Bácsszentgyörgy külterületén négy fiatalkorú - egy afgán és három bangladesi - férfit, akik közül az egyik személy ellen büntető feljelentés indult beutazási és tartózkodási tilalom megsértésének megalapozott gyanúja miatt. A négy embert a kiskunhalasi őrzött szálláson helyezték el.
Eljárás indult két fiatalkorú afgán állampolgárral szemben is, akiket vasárnap reggel Tompa külterületén igazoltattak és nem tudták bizonyítani jogszerű magyarországi tartózkodásukat. A Kunfehértón fiatalkorúak részére kialakított intézetben helyezték el őket.

bgj \ brf \ bhi

MTI 2012. október 15., hétfő 10:13

A Szerb Nemzeti Bank közép-árfolyama

MTI felhasználó